Joburi Studenti Operator Sondaje, Recrutor

Joburi pentru studenti!

Vrei sa fi Recrutor?

Softwin angajează o persoană pregătită pentru a recruta persoane pentru diferite posturi.

Descrierea postului: demararea proiectelor de recrutare, redactarea şi postarea anunţurilor de recrutare, identificarea şi selectarea potenţialilor candidaţi în funcţie de profilul şi cerinţele postului, susţinerea interviurilor. Cerinţe: experienţă pe un post similar de minim un an, studii superioare, cunoştiinţe avansate de limba engleză, abilităţi utilizare PC. Jobul este pe o perioadă determinată de minimum 6 luni.  CV-urile se trimit la adresa epopovici@softwin.ro.

Vrei sa fii operator de sondaje?

Shoppers angajează operator sondaje. Descrierea postului: participarea la verificarea, corectarea şi validarea chestionarelor de Mistery Shopping, editarea datelor şi operarea lor, verificarea chestionarelor în ceea ce priveşte conformitatea lor cu obiectivele şi specificaţiile iniţiale ale proiectului, menţinerea relaţiei cu departamentul de colectare a datelor. Cerinţe: experienţă de lucru de cel puţin un an, indiferent de domeniu, dar cu utilizare de calculator, studii superioare economice, cunoştinţe de limbă engleză. CV-urile se depun prin bestjobs.ro.

Tags:
1 Comentariu
  1. Emy 13 ani în urmă

    Vrea cineva sa lucreze ca promoter, hostess sau operator sondaje de opinie? Va recomand http://www.jobmarketing.ro are tot timpul anunturi noi. Puteti aplica pentru joburi din toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont