Studentii si absolventii facultatilor cu profil economic si financiar sunt cei mai cautati de catre angajatori, arata un sondaj de opinie derulat de BestJobs printre angajatori.

Urmatorul domeniu in se vor face angajari este, cum era de asteptat, IT, iar cele mai slabe perspective de angajare sunt in domeniul sanatatii. Astfel, 35% dintre respondenti au marturisit ca vor realiza angajari in domeniul Finante, in timp ce 29% sunt interesati de sectorul IT/Telecom.

Cele mai slabe perspective de angajare se anunta in sectorul Sanatate, unde numai 7% dintre companiile participante la sondaj au anuntat ca vor recruta in perioada urmatoare.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont