Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: restaurant Shopping & Retail Tea Room
Loading...

2 recenzii la „Ceainăria GreenTea”

Evaluare generală
  • moro_boro

    Lumea se plange ca vine aici la un ceai si dau o 2 zile de munca pe o comanda. Lumea spune ca au ceaiuri bune. Lumea spune ca astepti ceaiul pana te plictisesti. Ei bine au dreptate. Toti. Fiecare face ce vrea.

  • alecsandra_ily

    OMG au o gradina superba. Pentru cei ce iubesc ceaiurile recomand cu mare placere. Preturile nu sunt foarte mari insa nici prea ieftin. Au mult tipuri de ceaiuri.

Lasa un comentariu

Alege o nota
Per General
rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Alege o nota
Preturi
rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon Alege o nota
Servicii
Trage fisierele aici

OR

Tip fisiere permise .jpg, .jpe, .jpeg, .gif, .png, .bmp, .ico
(You can upload 10 files)
Trageți și plasați fișierele pentru a rearanja ordinea

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont