• 28056225_1301408176627468_1505300764332883437_n

Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: Pub

Profil
Profil
Fotografii
Locatia pe harta
Pareri si comentarii
Alte locuri interesante
 • Atmosfera studenteasca, preturi studentesti, distractie maxima

  In anul de gratie 2011(vara), din cauza faptului ca “La Jeg” ne-a ramas mic, ne-am hotarat sa mai deschidem o locatie cu acelasi profil si aceeasi nebunie, insa sub alt nume.

  Bineinteles ca ne-am consultat mai intai cu audienta in privinta numelui. Pareri au fost multe si variate cum ar fi: “La Jeg v2.0”, “La Sfantul 5”, “La Curat”, insa toate aveau un numitor comun – studentii, asa ca am cautat un nume legat de studenti. Am incercat “Club Student”, “Student Club”, “La Poli”, “La Rectorat”, “La Facultate” (Vezi concurs pe facebook!) si intr-un final am hotarat “Studentpub®” legat, intr-un cuvant. Am verificat ca nu cumva sa fi inregistrat cineva marca, domeniul, contul facebook etc, si cum nu erau ocupate le-am luat noi.

  Totul era pus la punct mai putin un singur aspect – locul, trebuia acum sa cautam un loc de inchiriat, asa ca ne-am apucat de cautat pe net, in ziare, din gura in gura, pe la prieteni, cunostinte, etc si cum se intampla de obicei: cand cauti ceva anume te duci prin tot orasul si pana la urma il gasesti langa tine. Intr-o zi de toamna, pe cand ne intorceam din “Jeg®” spre casa ne-a sarit in ochi un banner pe care scria: “De inchiriat, telefon: …”. Ne-am oprit, am sunat, ne-am intalnit, am discutat, si dupa o saptamana am batut palma cu proprietarul, si iata-ne aici speram noi, pe veci.

  In concluzie, conform principiului: “Daca functioneaza nu repara”, in Studentpub® am implementat acelasi sistem din “Jeg®”, aceiasi furnizori, aceiasi angajati (fosti angajati din “Jeg®”) si aceeasi caterinca. Singura diferenta dintre cele 2 locatii este ca aici am dat peste niste oameni normali, chiar cumsecade(proprietari, vecini), lucruri cu care nu eram obisnuiti (prietenii stiu de ce).


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Lasa un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Ce rating ai acorda acestui loc per-total?

  Trage poze aici pentru a le adauga pe site


  Trageți și fixați imaginile pentru a rearanja ordinea

  *

  Sunt de acord