• 28056225_1301408176627468_1505300764332883437_n

Categorie Loc: BaruriEtichete Loc: bar ieftin studenti, bar politehnica, bautura, bere ieftina bucuresti, bere politehnica și la jeg bar

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • Atmosfera studenteasca, preturi studentesti, distractie maxima

  In anul de gratie 2011(vara), din cauza faptului ca „La Jeg” ne-a ramas mic, ne-am hotarat sa mai deschidem o locatie cu acelasi profil si aceeasi nebunie, insa sub alt nume.

  Bineinteles ca ne-am consultat mai intai cu audienta in privinta numelui. Pareri au fost multe si variate cum ar fi: „La Jeg v2.0”, „La Sfantul 5”, „La Curat”, insa toate aveau un numitor comun – studentii, asa ca am cautat un nume legat de studenti. Am incercat „Club Student”, „Student Club”, „La Poli”, „La Rectorat”, „La Facultate” (Vezi concurs pe facebook!) si intr-un final am hotarat „Studentpub®” legat, intr-un cuvant. Am verificat ca nu cumva sa fi inregistrat cineva marca, domeniul, contul facebook etc, si cum nu erau ocupate le-am luat noi.

  Totul era pus la punct mai putin un singur aspect – locul, trebuia acum sa cautam un loc de inchiriat, asa ca ne-am apucat de cautat pe net, in ziare, din gura in gura, pe la prieteni, cunostinte, etc si cum se intampla de obicei: cand cauti ceva anume te duci prin tot orasul si pana la urma il gasesti langa tine. Intr-o zi de toamna, pe cand ne intorceam din „Jeg®” spre casa ne-a sarit in ochi un banner pe care scria: „De inchiriat, telefon: …”. Ne-am oprit, am sunat, ne-am intalnit, am discutat, si dupa o saptamana am batut palma cu proprietarul, si iata-ne aici speram noi, pe veci.

  In concluzie, conform principiului: „Daca functioneaza nu repara”, in Studentpub® am implementat acelasi sistem din „Jeg®”, aceiasi furnizori, aceiasi angajati (fosti angajati din „Jeg®”) si aceeasi caterinca. Singura diferenta dintre cele 2 locatii este ca aici am dat peste niste oameni normali, chiar cumsecade(proprietari, vecini), lucruri cu care nu eram obisnuiti (prietenii stiu de ce).

 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  O recenzie la „Studentpub”

  1. antonistu Studentpub

   Esti student in Bucuresti sau in vizita la pretenari? E super locu’. Bere ieftina domle! Studentii de la politehnica…. asta e baru nostru 🙂 🙂

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.

 • Rezervare online
  Cine face comanda / rezervarea ?
  Pentru a solicita mai multe detalii
  ex. 2 adulti si 1 copil
  ex. 20 iunie, ora 18:00