• aqua-magic-mamaia

Categorie Loc: Distractie

Profil
Profil
Fotografii
Hartă
Recenzii
Alte locuri interesante
REZERVARE ONLINE
 • Aqua Magic  cuprinde un numar de 11 puncte de agrement dintre care 2 sunt exclusiv destinate copiilor.

  Waterplayground este un loc de joaca pentru copii format din piscine cu tobogane multiple pe o suprafata de 1400 mp si adancime de 40 cm

  Baby pool – 2 piscine de copii unite, cu patru ciupercute-dus, pe o suprafata de 800 mp si adancime maxima de 20 cm

  River ride – doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare la 5 m , lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare ; se folosesc colace.

  Multislide – 4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de plecare de 8 metri si avand o lungime de 41 metri, cu piscine de aterizare.

  Space bowl – tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 metri si sosire intr-un sistem tip palnie (de culoare albastru transparent) si piscina de aterizare.

  Mega pipe – un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11,4 m, lungime de rulare de 45 m si piscina de aterizare.

  Twister – doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11,4 m, o lungime de rulare de 47 m si piscina de aterizare.

  Kamikaze – tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11,4 m si ruleaza in continuare pana la 50 m lungime.

  Turbo slide – tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare.

  Black hole – tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, si in care ai voie sa aluneci numai cu colac ; tubul are diametrul de 1400 mm, este complet inchis si este de culoare neagra avand o lungime de rulare de 87 m, dupa ce face 2 bucle; cade intr-o piscina de aterizare.

  Lazy river – un rau curgator lat de 3,5 m, adanc de 1,2 m si lung de 360 m care are comunicare cu toate piscinele de aterizare, inclusiv cu piscina de adulti.


   
  Da ne like pe Facebook
  Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

  0/5 (0 Reviews)
 • Nicio înregistrare găsită

  Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

  Hărți Google neîncărcat

  Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

 • Rating general:

  3 recenzii la „AQUA MAGIC Mamaia”

  1. hans AQUA MAGIC Mamaia

   scump tare, prea aglomerat, vin greu ospatarii, singura faza ca e singurul de profil din zona… vine vara.. hai la acua megic :)))… mult sub ceea ce ar trebui sa ofere un parc acvatic din 2018!

  Lasă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acorda o nota acestei locatii:
  Poti acorda un rating separat pentru:
  Preturi
  Servicii

  Trage fișierele aici pentru a le încărca!


  Vă rugăm să glisaţi si trageti de imagini pentru a rearanja ordinea acestora.

 • Rezervare online
  Cine face comanda / rezervarea ?
  Pentru a solicita mai multe detalii
  ex. 2 adulti si 1 copil
  ex. 20 iunie, ora 18:00