Nicio înregistrare găsită

Regret, n-a fost găsită nicio înregistrare. Te rog adaptează-ți criteriile de căutare și încearcă din nou.

Hărți Google neîncărcat

Regret, nu pot încărca API-ul Hărți Google.

  

Alege orasul tau de mai jos! Iti vom recomanda cele mai tari locuri:
Judet
Oras

  

 
 

Tu unde vrei sa ajungi astazi?

Esti foarte bine unde esti. Trebuie doar sa descoperi locurile din oras. Incepe astazi!

Constanța este cel mai mare port de la Marea Neagră din România și unul dintre cele mai mari orașe ale țării, cu o populație de aproximativ 340.000. De asemenea este si un important centru universitar cu o viata academica vibranta.


Portul modern a fost construit rapid de către guvernul comunist din România, dar istoria orașului are mai mult de 2.500 de ani, când a fost fondat de greci ca un sat de pescari numit Tomis. Constanța a fost capturată de către romani în 29 î.Hr. Poetul roman cunoscut Ovidiu a fost alungat aici în anul 8 d.Hr., în ultimii ani ai vieții sale de către împăratul Augustus, după ce se spunea că a scris o poezie prea rasistă (chiar și după standardele laxe ale Romei antice). Ovidiu rămâne cel mai faimos rezident al orașului, iar o statuie mare se află în piața centrală, Piata Ovidiu.

Dincolo de limitele orașului Constanța, zona stațiunii Mamaia (cea mai populară destinație de vacanță pe litoral din România) se întinde de-a lungul unei plaje pentru o lungime de aproximativ 6 km.

Putem spune ca orasul Constanța este poarta de acces spre Riviera Română, o zonă frumoasă de coastă pe Marea Neagră. Zona satisface toate gusturile, indiferent dacă doriți doar odihna sau cautati petreceri si viata de noapte.
Vremea excelenta de vara, plaje lungi de nisip si apa de mare calduroasa fac statiunea Mamaia o destinatie ideala pentru cei care doresc sa se relaxeze, sa inoate si sa se bronzeze. Pentru cei ce caută aventură, zona se mândrește cu frumusețea naturală de neegalat, cu sălbăticia unor plaje și cu nenumarate baruri, restaurant si cluburi de lux.

Intra in contul tau

sau

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont