Max Galuppo, un student de 20 de ani de la Universitatea Temple din SUA, şi-a descoperit dublura în timpul unei vizite făcute împreună cu iubita lui la Muzeul de Artă din Philadelphia, SUA, relateaza echipa abcnews.go.com.

Tânărul se afla la Muzeul de Artă când a descoperit un tablou care l-a lăsat fără cuvinte: portretul unui bărbat a cărui fizionomie semăna izbitor cu cea a lui. Studentul a fost uluit de asemănarea.

Deşi autorul tabloului este necunoscut, se ştie că a fost pictat în jurul anului 1562 şi se intitulează ,,Portretul unui nobil cu mănuşă de vânătoare”.
,,A fost de-a dreptul ciudat. Ne aflam la expoziţia de armuri de la Muzeul de Artă din Philadelphia. Max era absorbit de exponatele de acolo şi nu a observat un tablou de pe perete. Personajul pictat semăna leit cu el”, a declarat Nikkie Curtis, iubita studentului.
Când a văzut portretul, Max nu şi-a dat seama imediat de asemănare: ,,Să fiu cinstit, nu am observat. Nu am văzut asemănarea. Apoi am văzut fotografia mea lângă tablou şi nu am mai putut nega similitudinea”.

Max Galuppo vrea acum să afle cine este personajul din portret:”Ar putea fi un strămoş de-al meu. Am înţeles că tabloul a fost făcut în Italia, în regiunea din care provin bunicii mei”. Tânărul a încercat să găsească date legate de acest tablou, dar nu a găsit mai multe informaţii decât acelea legate de anul în care a fost pictat şi originea tabloului – aceeaşi regiune a Italiei din care se trag bunicii lui.  Makes you think….

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont