cheat nfs undercover

As fi dorit sa incep acest comentariu cu o exclamare de genul „moaaaaaaaaaaaaa ce joc ca lumea”! sau „ce grafica”! sau „ce gameplay”! Din pacate, nu e cazul pentru ca anul acesta cei de la EAGames nu au obtinut tocmai cea mai tare grafica pentru NFS Undercover… mai jos vei afla si cele mai tari coduri de cheat si parole pentru NFS Under cover

In noul NFS esti un ofiter de politie sub acoperire in orasul fictiv Tri-City si cauti sa te infiltrezi in bandele de racer-i care fura masini. Odata cu trecerea in orasul 2, lucrurile se schimba: politia este mai agresiva, iar ceilalti jucatori, chiar daca sunt AI, incep sa te cam scoata in décor. Daca in celelalte versiuni ii ajungeai din urma, aici nu mai ai nicio sansa.

Intr-adevar, damage-ul masinilor este foarte bine realizat, insa mediul inconjurator lasa de dorit fiind plin de bug-uri. Si iti mai da de furca soarele care apare in joc, in combinatie mortala cu reflexia lumini din asfalt. Sa fiu sincer este primul joc in care te trezesti cu retina arsa cand iesi la lumina.

Actiunea jocului te trimite cu gandul la o combinatie de filme The Fast & The Furious si The Transporter. Si cand spunem asta, ne gandim la una dintre misiunile de joc, numita Transporter, in care, cu modelul de masina vazut si in film, ai ca sarcina sa ajungi din punctul A in punctul B cat mai repede posibil.

Lista parole Need For Speed Undercover, Coduri Need For Speed Underc – Need for Speed Undercover Cheats, Codes, and Secrets
Cum se baga parolele / codurile de cheat in Need For Speed Undercover

În timpul jocului, apăsați tasta de ESC pentru a deschide meniul, apoi du-te la meniul de opțiuni și selecteaza „Codul secret” . Tasteaza dintre următoarele cheaturi NFS Undercover pentru a debloca codul specificat. Fiecare cod poate fi folosit o singură dată și codurile sunt case sensitive!

Efectul cheatului CHEAT NFS
$10,000 in-game currency $EDSOC
$15,000 in game money S1D3K1CK
$15,000 In-Game Currency BIGMONEY
1060 Dodge Charger qlcukc4bqm
Die-Cast Chevrolet Camaro Concept !K?MMF0
Die-Cast Dodge Viper SRT10 !C6;C>E
Die-Cast Ford Mustang GT i3kxodepfc
Die-Cast Lexus IS F (alternate color) car !7I3JMI or !8(4*-(
Die-Cast Lexus IS F Bonus Car 0;5M2;
Die-Cast Mitsubishi Lancer Evolution 2<?P;G
Die-Cast Nissan 240SX (S13) Bonus Car ?P:COL
Die-Cast Pontiac GTO 1965 d5dviyrlgn
Die-Cast Porsche 911 Turbo >8P:I;
Die-Cast Volkwagen R32 Bonus Car !2ODBJ:
Lotus Elise -KJ3=E
NeedforSpeed.com Lotus Elise Bonus car -KJ3=E
Unlock Shelby Terlingua NeedForSpeedShelbyTerlingua
Unlocks BMW M3 E92 )B7@B=
Unlocks Nissan Gt-R ( Police car- found in quick race bonus cars) yp}jwa OR “90=*6@
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont