Vineri, 23 noiembrie, este ziua cu cele mai mari reduceri din an, însă în timp ce unii retaileri preferă să înceapă campania la miezul nopţii, cei mai importanţi vor da startul reducerilor dis-de-dimineaţa.

Click aici pentru a vedea cele mai mari reduceri oferite de eMAG!

Peste 4,1 milioane de români se pregătesc de ziua celor mai mari reduceri (Black Friday), din data de 23 noiembrie 2012, de două ori mai mulţi decât anul trecut, peste 59% dintre aceştia manifestându-şi intenţia de a cumpăra produse în această zi, conform unui studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

Dintre toţi cei care şi-au manifestat intenţia de a cumpăra de Black Friday, 28,9% au spus că vor să cumpere ceva de la eMAG. “Ne aşteptăm ca încă din primele ore să avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe întreaga zi să primim până la 2 milioane de vizite”, a declarat Radu Apostolescu, vicepreşedinte şi director de dezvoltare eMAG.

Oficialii eMAG nu au vrut să dezvăluie ora la care internauţii vor putea cumpăra produsele la preţuri reduse, rezumându-se să afirme că la promoţie vor intra toate categoriile de produse.

Anul trecut, vânzarea cu preţ redus a început la ora 05:00 şi este foarte probabil ca şi în acest an Black Friday la eMAG să înceapă dis-de-dimineață. În numai cinci ore, eMAG a reuşit, anul trecut, să vândă 28.000 de produse în valoare de 4 milioane de euro. În jur de 400.000 de oameni au accesat site-ul în intervalul 5.00-10.00 AM.

La PC Garage şi PC Fun, Black Friday va debuta la ora 00:00. Koyos.ro va da startul la reduceri la ora 6:00 dimineața, iar F64 dă startul campaniei la ora 00:00.

Cele mai mari reduceri din acest an sunt oferite de retaileri, vineri, 23 noiembrie, iar „Ne așteptăm ca încă din primele ore să avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe întreaga zi să primim până la 2 milioane de vizite.” Pentru a face față avalanșei de trafic compania a investit în ultimele luni peste 200.000 euro în infrastructura IT și a modificat procedura de comandă pentru produsele din promoțiile de Black Friday”, declară Radu Apostolescu, vicepreședinte și director de dezvoltare eMAG.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont