Legendele se nasc sau sunt create? Pentru a afla răspunsul la această întrebare, Heineken® propune un experiment curajos, care face parte din cea mai recenta campanie globală, Voyage. Campania isi propune sa afle de pot face oamenii atunci cand sunt scosi din cotidian si abandonati in marele necunoscut. Imagineaza-ti!

Heineken lanseaza la nivel mondial un experiment social unic si curajos, prin care si-a propus sa testeze oamenii simpli si abilitatea acestora de a se descurca in necunoscut. Experimentul continua cu episodul “Dropped 2″, dupa ce un spaniol a fost aruncat in Alaska, un grec este parasutat in Cambodgia si trebuie sa se descurce.

Astfel un profesor de yoga si dansator din Grecia este lasat in mijlocul Cambodgiei, legat la ochi intr-o barca galbena in forma de rata. Grecul reuseste sa prinda un peste pentru cina, este intepat de tantari de 47 de ori si cere instructiuni de drum de 123 de ori. Puteti urmari aventura pe pagina de Facebook sau pe canalul de Youtube. Mai jos puteti vedea trailerul cu pricina! Nu uitati sa recomandati prietenilor pe Facebook!!!

Fiecare aventura de calatorie „Dropped” va fi adaptata la caracterul personajului sau principal – fortandu-i sa-si descopere propriile limite si sa-si depaseasca temerile. De-a lungul a patru continente ei se vor confrunta cu o multitudine de provocari – teren dur, localnici curiosi si moduri neobisnuite de transport.

In timp ce episoadele Dropped se desfasoara, experimentul social va prinde viata, cu telespectatori care vor putea sa urmareasca costul unui bilet de calatorie printr-o serie de notite in jurnal si actualizari de calatorie.

Destinatia lor finala? Acasa. Vor reusi? Raspunsul se afla in fiecare aventurier – Rezultatul fiecarei intalniri Dropped este spontan, cu participanti care isi doresc sa depaseasca masuratoarea succesului. Din cate stim legendele nu sunt realizate, ci sunt Dropped.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont