Tabletul lansat de compania lui Steve Jobs a înregistrat vânzări record în 2010, vânzându-se aproximativ 10 milioane de exemplare, motiv pentru care se aşteaptă să apară şi la competitorii direcţi ai Apple modele performante cu sistemul de operare Android.

În 2010 Apple deţinea 95% din piaţa destinată acestei categorii de produse, iar anul acesta la cea mai mare expoziţie de industrie IT din lue, CES 2011 se aşteaptă noul model de iPAd a cărui carcasă metalică a fost văzută şi fotografiată la pavilionul iLounge, din cadrul CES 2011. Trebuie menţionat că acesta nu este modelul oficial al noului iPad, însă oferă o imagine a ceea ce urmează să apară.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont