Organizația studențească BEST organizează în perioada 18 martie – 26 aprilie JobShop®, evenimentul național de carieră prezent în trei mari centre universitare din România: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

În fiecare an JobShop® reuneşte companii renumite, care doresc să comunice cu studenţii si absolvenţii interesaţi de oportunitaţile de carieră pe care aceastea le oferă. În cadrul evenimentului, studenţii pot sa se înscrie la internship-uri, pot să beneficieze de burse, sau să îşi gasească cariera de vis în cadrul unei companii de succes. JobShop® – Evenimentul naţional de carieră.

În timpul evenimentului, pe lângă prezenţa la standurile expoziţionale, companiile susţin prezentări şi sunt oferite training-uri gratuite.

JobShop® se desfaşoară în primavara fiecarui an în patru mari centre universitare din ţară: Brașov, Cluj-Napoca, Iaşi și Timişoara.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont