Organizația studențească BEST organizează în perioada 18 martie – 26 aprilie JobShop®, evenimentul național de carieră prezent în trei mari centre universitare din România: Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

În fiecare an JobShop® reuneşte companii renumite, care doresc să comunice cu studenţii si absolvenţii interesaţi de oportunitaţile de carieră pe care aceastea le oferă. În cadrul evenimentului, studenţii pot sa se înscrie la internship-uri, pot să beneficieze de burse, sau să îşi gasească cariera de vis în cadrul unei companii de succes. JobShop® – Evenimentul naţional de carieră.

În timpul evenimentului, pe lângă prezenţa la standurile expoziţionale, companiile susţin prezentări şi sunt oferite training-uri gratuite.

JobShop® se desfaşoară în primavara fiecarui an în patru mari centre universitare din ţară: Brașov, Cluj-Napoca, Iaşi și Timişoara.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Student pe net © 2018 - Toate drepturile rezervate.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account