Salut!In fiecare PC este foarte important sa avem un program de vazut imagini, browser de imagini, multi ar spune ca programul ce vine o data cu sistemul de operare este foarte bun, insa as vrea sa va contrazic exista un program excelent, GRATUIT cu care poti sa vezi foarte bine imaginile si sa faci si alte lucruri.
De ce spun ce e cel mai bun ?
Pai este simplu, foarte rapid, permite vizualizarea foarte facila a imaginilor, poti instala pluginuri si poti mari puterea aplicatiei.Permite editarea imaginilor, pot apasa „F12” pentru a deschide toolboxul de editare a imaginilor, poti organiza foarte usor slideshow-uri.
Poti sa apesi CTRL + R pentru a redimensiona imaginea cum vrei si multe alte lucruri folositoare.


Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont