Rapperul Snoop Dogg a fost reținut pentru scurt timp in Norvegia, dupa ce asupra sa a fost gasita o cantitate mica de de marijuana și o importanta suma de bani, scrie The Guardian.

Rapperul american a fost prins pe aeroportul Kjevi, in Kristiansand. Avea asupra lui opt grame de marijuana și echivalentul in coroane norvegien a peste 20.000 de lire sterline.

Pentru ca in Norvegia deținerea de droguri nu este considerata un fapt penal, rapperul a fost doar amendat..

Ca un personaj important al gangsta rap-ului din anii ’90, Snoop Doggy Dogg s-a aflat în rap între realitate și ficțiune. Introdus în lumea rap-ului prin albumul lui Dr. Dre – The Chronic, Snoop Doggy Dogg a devenit un star în rap, mai ales după ce a fost arestat sub acuzarea că ar fi un complice la crimă. Acest arest l-a ajutat cu siguranță în albumul lui de debut – Doggystyle, primul lui album care a intrat numărul 1 în topuri, dar cu timpul, i-a stricat în carieră. Snoop a trebuit să se lupte cu acuzări în 1994 și 1995, acestea făcându-i mult rău în carieră. Tha Doggfather, al doilea album a lui, nu a fost lansat până în noiembrie 1996 și s-a vândut cu jumătate mai puțin decât precedentul Doggystyle, ce însemna că Snoop rămânea o vedetă, dar nu mai avea influența de acum 2 ani.

Pentru Snoop Dogg urmează un nou album – Paid tha cost to be da boss, lansat pe 26 noiembrie, în colaborare cu casa de discuri Capitol Records. Acest album va întări cu siguranță statura lui Snoop ca rapper. Pt. cei care încă nu știu: cu câtva timp în urmă, Snoop Dogg s-a alăturat în sfârșit trupei N.W.A (Niggaz With Attitude), în locul lui Eazy-E (RIP), care a murit în 1995 de SIDA. Membrii trupei sunt: Dr. Dre, Ice Cube, MC Ren, Snoop Dogg & Dj Yella.

Cordozar Calvin Broadus aka Snoop Dogg este căsătorit din 12 iunie 1997 cu Shante Taylor și are doi fii și o fiică.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont