Locuitorii Romaniei se află printre cei mai nefericiţi oameni de pe Terra, potrivit unei cercetări realizate de The Gallup. Mai puţin fericiţi decât românii sunt oamenii din Somalia şi Uzbekistan.

Romanii - cei mai nefericiti oameni de pe Terra

Potrivit studiului, numai 16% dintre români se declară fericiţi şi mulţumiţi de viaţa pe care o au.

Tot nemulţumiţi de viaţa pe care o duc sunt şi locuitorii din Vietnam (16%), din Uzbekistan (14%), Libia (14%), Somalia (13%), Irak (13%) şi din Bangladesh (13%).

Cei mai mulţumiţi de traiul lor sunt, potrivit studiului The Gallup, locuitorii din ţările din nordul Europei (Danemarca şi din Suedia), cât şi cei Canada.

În aceste state, un procent de 70% din populaţie se declară fericită şi lipsită de griji, potrivit studiului citat de realitatea.net.

Cât despre cauza principală a nefericirii românilor, aceasta este lipsa banilor si caracterul lor mai dificil.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont