Cu totii asteptam sarbatorile de iarna cand se aduna toata familia. Aceste sarbatori au un farmec aparte, cu miros de brad colinde si voie buna. Ce trebuie sa facem pentru a avea un Craciun perfect?

Secrete pentru un Craciun in familie perfect!

1. Muzica de Crăciun chiar e magică

Compilaţiile cu muzică de Crăciun sunt exact ceea ce ai nevoie pentru a calma spiritele şi pentru a-i face pe toţi să simtă cu adevărat atmosfera de Sărbătoare. Aceste momente au menirea de a uni familia. Din păcate, în ultimul timp, mai important este să ai masa plină şi cadouri multe sub bradul de Crăciun.

2. Nimeni nu stă deoparte

În Ajun de Crăciun sau în prima zi a Sărbătorii implică toate rudele în pregătiri! Ajutându-se unii pe alţii, pentru a întinde şi orna masa sau pentru a împodobi bradul, este posibil să uite de vechile neînţelegeri.

Şi copiii pot fi antrenaţi în treburile de la bucătărie şi pot participa la pregătirea prăjiturilor sau a fursecurilor. Este uşor şi, în plus, din asta învaţă că Sărbătoarea Crăciunului nu înseamnă doar să primeşti cadouri, ci şi să dăruieşti celor dragi.

3. Găsiţi activităţi comune

În familie, puteţi petrece Crăciunul şi altfel decât la masă. Împreună aţi putea decora bradul de Crăciun, deschide cadourile, organiza un joc de societate sau vedea un film. Toate acestea sunt modalităţi bune de a vă consolida legăturile de familie.

4. Pesimismul, interzis de Crăciun

Nimănui nu-i place să aibă alături un om posac, mai ales de Sărbători, pentru că-i dă o stare de apăsare. Prin urmare, păstrează-ţi atitudinea pozitivă şi nu lua în seamă rudele care te mai „înţeapă” cu voia sau fără voia lor. Optimismul tău va molipsi cu siguranţă şi pe ceilalţi! Până la urmă este Crăciunul, momentul în care trebuie să uiţi de frustrări şi nemulţumiri.

5. Redescoperă-ţi familia

Ţi se pare că toate sărbătorile sunt la fel din cauza unor rude care spun cam aceleaşi istorii de viaţă la fiecare reuniune de familie? Incită-i să povestească altceva, de pildă cum era Crăciunul când erau ei copii! N-ar fi exclus să afli nu numai lucruri pe care nici nu le ştiai despre ei, ci şi faptul că au real simţ al umorului.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont