Ce este dragostea? David Icke spunea:

„Iubirea infinita este singurul adevăr, toate celelalte sunt niste iluziii.”

Secretele iubirii adevarate - lucruri pe care nu le stiai despre dragoste

Cu toate acestea, oamenii de stiinta au incercat sa explice dragostea folosind genele noastre ca baza unui studiu medical. Practic, au descoperit ca suntem atrasi de persoanele care sunt genetic imune la bolile la care noi suntem predispusi.

Cu toate acestea, Alchimia ne ofera o abordare complet diferită. Se considera ca organismul nostru (Sinele personal) este construit in jurul a patru energii (sau patru ego-uri), care alcatuiesc Sinele nostru personal (corpul nostru).

Aceste patru energii sunt: energia  fizica, energia simturilor, energia emoţională cu sentimentele sale şi energie intelectuală, cu ideile sale.
Pentru a ajunge la Sinele Superior (sufletul nostru), aceste energii trebuie să fie echilibrate. Din moment ce acest lucru este foarte greu de realizat, în lumea noastră distorsionată, de obicei cautam sufletul nostru pereche, care sa ne ajute să atingem Existenţa Superioara.
Alchimia consideră că nu ne nastem cu suflet, ci numai cu seminţele spiritualitatii, şi că scopul nostru în această dimensiune este de a găsi sufletele noastre pereche si Sinele nostru Superior.

Este imposibil sa faci din aur un metal obişnuit!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont