Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) organizează cea de-a șasea ediție a concursului  ITFest, un proiect dedicat elevilor și studenților din toată țara pasionați de IT, ce va avea loc între 23 și 27 noiembrie, la București, în incinta Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

Prin acest proiect SiSC își propune să facă legătura între tinerii talentați cu marile firme angajatoare din domeniul IT, precum Ubisoft, Oracle, Microsoft (și lista poate continua), deoarece, prin sistemul de învățământ, aceștia nu au posibilitatea de a-și valorifica aptitudinile și de a lua contact cu ultimele noutăți în domeniu.

Pentru a participa la acest concurs, doritorii trebuie să realizeze un proiect ce se încadrează într-una din cele patru categorii: Web development (pagini de portofoliu, aplicații web), Game development (Grafică, Script), Graphics (imagini statice, template-uri pentru website) și Software Development/Cod și să trimită un demo al acestuia până pe 14 noiembrie pe http://itfest.sisc.ro/, unde se află formularul de înscriere, urmând ca apoi să fie chemați la București unde își vor prezenta proiectele și vor participa la o probă de programare anunțată ulterior de organizatori și juriu.

Structura de anul acesta este următoarea:

ziua 1.         Cocktail pentru deschiderea concursului, unde vor fi prezenți participanții, reprezentanți ai Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, sponsorii și  partenerii evenimentului.

ziua 2.         Prima parte a concursului : prezentarea proiectelor

ziua 3.         A doua parte a concursului : maraton de programare

ziua 4.         Open day – o zi de relaxare pentru participanți și nu numai cu jocuri pe console și alte surprize

ziua 5.         Festivitatea de premiere

Pentru tinerii din provincie, cazarea și masa este oferită gratuit de către organizator pe perioada festivalului, iar premiile se anunță a fi pe măsură: console Xbox, Wii-uri, PSP-uri.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul http://itfest.sisc.ro/  sau trimițând un mail la itfest@sisc.ro.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont