planeta pamant glob

Incalzirea globala este o reala problema si reprezinta o moarte lenta dar sigura a omenirii.
Daca nu se iau masuri, verile vor fi tot mai fierbinti iar le tot mai geroase. Nivelul apei o sa inceapa sa creasca, iar fenomenele precum furtunile si inundatiile vor fi tot mai dese.

Cercetatorii de la Universitatea Britanica de Geologie au propus ca solutie la incalzirea globala prin depozitarea bioxidului de carbon in imense rezervoare subterane.
Aceasta idee este o modalitate de a reduce emisiile de gaze iar locul potrivit pentru rezervoare pare sa fie Europa de Vest.
In aceste depozite vor putea fi inmagazinate, chiar si timp de mii de ani, cantitati enorme de gaze deunatoare atmosferei Terrei.
Primele masuri au fost deja luate, fiind realizate locuri uriase de depozitare la 1000 de metri adancime, sub Marea Nordului, si la o adancime de 3.000 metri in valea fluviului Ohio

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont