Consilierii locali au aprobat astăzi, într-o ședință de îndată, proiectul de hotărâre privind gratuității a două linii pentru studenți pe mijloacele de transport în comun din Cluj-Napoca. Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat că schimbarea survine în urma cererilor repetate făcute de studenți.

„Ca urmare a solicitărilor din partea studenților și a grupurilor din Consiliul Local am venit cu acest proiect, pentru a veni în ajutorul studenților. În prezent, abonamentul pe o linie este de 60 lei din care jumătate plătește Primăria și jumătate universitatea. În aceeași sumă de bani, fără niciun efort suplimentar, RATUC acordă acum două linii pentru studenți”, a spus acesta.

Directorul RATUC, Liviu Neag, spune că universitățile au fost de acord să plătească în continuare cota de 50% din prețul unui abonament lunar pentru studenți, și că „numai Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a spus că analizează resursele financiare de care dispune, dar în mod sigur și ei vor fi de acord să meargă mai departe cu acest proiect”.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont