Evitarea serviciilor de streaming

Aplicatiile posturilor de radio sau orice alta aplicatie pentru muzica sau continut video prin streaming pot consuma rapid traficul alocat prin abonament. Se recomanda evitarea deschiderii lor sau monitorizarea atenta in absenta unei conexiuni Wi-fi.

Oprirea aplicatiilor consumatoare

Aplicatiile GPS, cele care trimit notificari (Facebook este un mare consumator) sau email-ul care ramane conectat sunt factori de risc pentru planul tarifar al abonamentului de date limitat. Aceste aplicatii comunica aproape constant cu reteaua, iar rezultatul este un trafic neasteptat de mare. Oprirea si pornirea lor in functie de nevoie este recomandata mai ales spre sfarsitul lunii, cand limita de trafic se apropie.

Descarcarea aplicatiilor pe Wi-fi

Multi utilizatori descarca aplicatii noi imediat dupa ce afla de existenta lor sau atunci cand se plictisesc. Pentru reducerea traficului, este insa recomandata asteptarea pana la conectarea prin Wi-fi pentru descarcarea aplicatiilor.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont