Un student de la Facultatea de Psihologie a fost diagnosticat cu tuberculoză după ce a intrat în contact cu educatoarea de la Aroneanu, aceasta fiind colegă de cursuri cu el.

TBC

Alţi trei copii de la grădiniţa la care tânăra era educatoare au primit acelaşi diagnostic.

Alerta de tuberculoză s-a extins şi în mediul universitar ieşean. 66 de studenţi de la Facultatea de Psihologie şi cadre didactice universitare au solicitat să li se facă teste pentru a vedea dacă s-au molipsit de la educatoare din Aroneanu, diagnosticată cu TBC, studentă la această specializare.

Deşi nu toate persoanele au beneficiat de analize, deja s-a confirmat un caz de tuberculoză în cazul unui tânăr student. „La «Cuza» până în prezent am controlat 21 de studenţi şi 4 cadre didactice, dar şi alte trei persoane de la secretariat. S-a confirmat un caz de tuberculoză la un student”, spune doctorul Adriana Sorete, medic la Spitalul de Penumoftiziologie Iaşi.

Tags:
1 Comentariu
  1. Ssh 13 ani în urmă

    Bine ca-i bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont