Miercuri, 30 noiembrie, la Constanţa incepe festivalul trupelor de muzică ale liceelor locale. Cele nouă formaţii ce vor concura apar în premieră în faţa publicului.

High School Band

Ce trupe vor concerta?

Pe scena clubului Pulse din Constanţa vor urca în primele două zile: Words on Sand, Vector Director, 13 Cuvinte, South River, Another Day, Himera, Trupa 9, No Paradise şi Rockie Pills. În a treia seară se va desfăşura Gala Laureaţilor Festivalului, urmată de un concert ZOB.

Proiectul cultural HighSchool Band a fost iniţiat în luna iulie de Grupul pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare, sub deviza „Fiecare generaţie merită muzica ei“.

„Obiectivul este ambițios: este recrearea tradiţiei band-urilor de liceu şi atragerea, în acest fel, a tinerilor spre muzică. Liceenii au reuşit să se pregătească pentru primul lor examen din cadrul proiectului, un examen deloc uşor, el urmând a se desfăşura în faţa unui public ce, cu siguranţă, are mari aşteptari şi speranţe“

a declarat Valentin Coman, director executiv al Grupului pentru Jurnalism, Cultură şi Comunicare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont