Începând din această săptămână, 21 de viitori studenţi Erasmus învaţă limba română la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, în cadrul programului intensiv de limbă EILC.

Studenţii provin din Spania, Italia, Franţa, Polonia, Bulgaria şi Estonia şi urmează să efectueze un stagiu Erasmus la universităţi româneşti.

Cursurile de limba română, organizate de Catedra de Limbă Română pentru Studenţi Străini, în colaborare cu Biroul pentru Programe Comunitare, se desfăşoară până la data de 28 septembrie.

Prorgramul EILC (Erasmus Intensive Language Course) este finanţat de Comisia Europeană prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizează cursuri de limbă română pentru viitorii studenţi Erasmus încă din anul 1998. În România, doar alte opt universităţi organizează astfel de cursuri.

  • Universitatea Alexandru Ioan Cuza este parteneră în mai multe Proiecte Europene în cadrul Programului de Învăţare pe Tot Parcursul Vieţii (LifeLong Learning Programme).
  • Universităţii Alexandru Ioan Cuza i-a fost acordată de către Comisia Europeană Carta Universitară Erasmus extinsă pentru perioada 2007-2013, EUC number: 45820-IC-1-2007-1-RO-ERASMUS-EUCX-1, Erasmus Code: RO IASI02.

 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont