Porsche Inter Auto Romania vine cu o oferta speciala pentru studenti si familiile cu copii, acordand reduceri de pana la 10% la modelele selectate din gamele Volkswagen, Audi, Skoda si SEAT.

“Ne-am gandit sa inversam regula si sa acordam premiile chiar de la inceputul anului scolar”, spune Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania. “Vedetele promotiei pentru studenti sunt Volkswagen up! si Skoda Citigo care, daca sunt achizitionate prin programul REMAT, vin cu un avantaj client de peste 3.000 de Euro, dar avem si o gama potrivita pentru parinti sau familii, cu reduceri substantiale. In plus, pentru un <> bun in noul an de scoala, oferim cumparatorilor prin aceasta promotie si bonuri de carburant cadou”, adauga Dana Cortina.

Astfel, dintre modelele recomandate parintilor, Volkswagen Jetta are preturi incepand de la 13.647 Euro, TTI, in timp ce Skoda Octavia Drive Plus poate fi achizitionata cu 10.960 Euro, TTI. Preturile includ atat reducerea de 4% prin promotia de inceput de an scolar, cat si valoarea a 3 tichete REMAT, o reducere suplimentara pentru achizitionare prin credit de la Porsche Bank si tichetele de carburant cadou, in valoare de 750 de lei.

Unul dintre modelele recomandate familiilor cu copii este noul Audi Q3, pentru care discountul prin promotia ”Back to school” este de 10%. Cumuland si valoarea tichetelor REMAT, preturile pentru acest model vor pleca de la 24.828 Euro, TTI. De asemenea, o varianta pentru familii este si modelul SEAT Ibiza ST Reference, un Break al carui pret porneste de la 8.644 Euro, cu toate taxele, reducerile din promotie si REMAT incluse.

In cadrul acestei promotii, studentii sunt premiati cu un pret pornind de la 6.148 Euro pentru cel mai nou model Skoda – Citigo, ceea ce presupune un avantaj client de 3.510 Euro, si cu un pret de 6.540 Euro pentru modelul Volkswagen up!, adica un discount total de 3.054 Euro. Nici modelele SEAT – Ibiza si Leon, aflate printre preferintele tinerilor studenti, nu sunt mai prejos, avand de asemenea discount-uri de peste 3000 Euro in conditiile ofertei ”Back to School” si a cumularii tichetelor REMAT.

Promotia este valabila in perioada 15 septembrie – 15 octombrie 2012 in dealership-urile Porsche Inter Auto Romania din Bucuresti: Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bucuresti Aviatiei, Porsche Bucuresti Vest 1 si Vest 2.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont