Cine nu vrea sa aiba sarbatori minunate? Asa cum sunt prezentate in clipurile de pe toate canalele media, nu? Pline de iubire, fericire, alaturi de familie si prieteni. Niste sarbatori care sa alunge tot stresul si oboseala din anul care se incheie vertiginos si care sa ne remonteze pentru anul care vine cu pasi repezi.

Dar, intre dorinte si realitati este. ca de obicei. „o cale atat de lunga” ca e nevoie sa avem grija ce ne dorim pentru a nu fi dezamagiti. De ce spun asta? Fiindca aceasta perioada este, de fapt, una dintre cele mai stresante din an.

Anul care se termina inseamna si un efort in plus la serviciu, de obicei sunt proiectele speciale pentru final de an care trebuie duse la bun sfarsit. Apoi este familia, care cere. Cere atentie, cere sarbatori ca in povesti, sarbatori asa cum vede la televizor.

Si sarbatori de acel fel se pot obtine numai printr-o investitie de timp: timp dedicat pregatirilor, timp dedicat cumparaturilor si, cel mai important, timp dedicat lor – familiei si prietenilor. Nici nu e de mirare ca sarbatorile pot fi stresante si, in loc sa isi implineasca menirea, aduc cu ele mai degraba dezamagiri si lacrimi.
Dar sa nu ne lasam in voia panicii numai la gandul ca asa ceva ni se poate intampla si noua! Pentru orice sac exista un petic si pentru orice problema o rezolvare…. Sarbatori fericite si sa fiti iubiti!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont