Balsamul e buze

Poţi să devii dependent de balsamul de buze? Da. Când este folosit în mod regulat, creează un soi de barieră care împiedică uscarea buzei inferioare. Când nu mai este utilizat, apare nevoia de umezire a acesteia.

Lacul de unghii

Lacul îngălbeneşte unghiile? Unele oje de culoare închisă pot păta unghiile din cauza reacţiei chimice ce are loc la colorare. Însă acest lucru nu se întâmplă în cazul tuturor. De vină este formaldehida conţinută de anumite oje, care reacţionează cu cheratina din unghii.

Balsamul de par

Merită să-ţi cumperi un balsam de păr scump? Cercetătorii spun că, de obicei, balsamurile ieftine nu conţin silicon, această substanţă numărându-se printre cele mai eficiente în ceea ce priveşte întinderea părului. Ca urmarea, utilizarea unui astfel de produs nu dă rezultate. Balsamurile de păr ceva mai costisitoare conţin această substanţă şi dau rezultate, chiar dacă nu fac parte dintre produsele de lux.

Produse de curatarea feţei

Produsele de curăţire a feţei trebuie aplicate prin mişcări de jos în sus? Oamenii de ştiinţă spun că, deşi pe mai toate prospectele sunt trecute astfel de instrucţiuni, nu există dovezi ştiinţifice care să susţină acest îndemn. Cercetătorii spun că la mijloc ar putea fi o stratagemă de marketing.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont