YouTube ar putea introduce servicii pe bază de abonament. Utilizatorii ar putea urmări contra cost principalele show-uri şi filme de televiziune, informează un reprezentant al Google, citat de Media Guardian.

David Eun, responsabil Google pentru parteneriate cu companii media, a precizat că introducerea taxelor este o posibilitate şi că, în prezent, se încearcă încheierea de acorduri cu posturile TV şi cu mai multe studiouri de la Hollywood.

Reprezentanţii Google iau în considerare şi introducerea unui model de plată potrivit căruia utilizatorii vor fi taxaţi în funcţie de numărul materialelor pe care îl accesează.

Potrivit directorului executiv Google, Eric Schmidt, obţinerea de bani prin intermediul YouTube constituie o prioritate, în condiţiile în care compania a înregistrat pierderi de 470 de milioane de dolari în 2009.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont