Ce face un cal pe o pajişte cu canabis? Paşte fericit!


Facultăţi de profil economic din Oradea, Timişoara şi Suceava, coordonează proiectul PRACTeam Practica studenţilor economişti

Facultatea de Ştiinţe Economice din Oradea, în parteneriat cu facultăţi de profil din Timişoara şi Suceava, coordonează proiectul PRACTeam – „Practica studenţilor economişti.
Parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri”, cofinanţat din Fondul Social European – „Investeşte în oameni!”. Valoarea proiectului depăşeşte 20,9 milioane de lei (4,5 milioane de euro).

Ca manager de proiect, universitara Anca Dodescu anunţă că deja a început campania de informare a studenţilor şi a reprezentanţilor mediului de afaceri privind posibilitatea de se înscrie în grupurile ţintă ale PracTeam.

În proiect vor fi implicaţi 810 studenţi, 162 de tutori de practică şi 90 de parteneri, fie organizaţii sau instituţii. Orientativ, costul proiectului este de 25.000 lei per student beneficiar.

Viziteaza pagina oficiala accesand site-ul www.practeam.ro.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Oradea

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte