Dumnezeu a creat cerul si pamanatul. Restu a fost creat in China.


Echipa ULBS – câştigătoarea concursului RobotX 2013

Două dintre echipele Universităţii ‘Lucian Blaga’ s-au clasat pe primele locuri în etapa naţională a concursului RobotX şi vor reprezenta România la competiţia europeană Eurobot.
Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii ‘ Lucian Blaga’ din Sibiu a fost luni, 29 aprilie, gazda celei de-a zecea ediţii a Concursului Naţional de Roboţi RobotX.

Anul acesta au fost înscrise în concurs opt echipe: patru de la Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu; o echipă de liceeni de la Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu, precum şi câte o echipă din Bucureşti, Braşov şi Cluj-Napoca.

Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu este pentru a treia oară gazdă a acestui concurs şi un adversar redutabil, echipele ULBS obţinând primul loc în ultimele ?ase ediţii ale competiţiei.

Nici anul acesta studenţii Facultăţii de Inginerie nu s-au lăsat mai prejos, ocupând primele două locuri de pe podium, care a arătat astfel: locul I echipa Technocrats, locul II echipa RCH, iar locul III echipa Like a box din Cluj-Napoca. Primele trei clasate echipe au onoarea de a reprezenta România în finala europeană Eurobot.

Tema acestei ediţii a Concursului RobotX a fost una festivă, în concordanţă cu aniversarea a 10 ani de competiţie. Anul acesta roboţii au trebuit să facă faţă solicitărilor unei ‘adevărate petreceri’, să desfacă ‘cutiile cu cadouri’, ‘să stingă lumânări’, să pună ‘cireşe pe tort’, să formeze o piramidă cu ‘paharele de suc’, să umfle baloane.


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Student in Campus Sibiu

Descopera articole interesante din alte categorii:

Comentarii si pareri

Urmariti-ne pe Facebook

Despre Student pe net

Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri, experiente. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Enjoy Student pe net

Ce vrei sa citesti azi?

Close
Sari la bara de unelte