”Alexandru Ioan Cuza” Iasi – eliberarea diplomei de absolvire

Pentru a-şi ridica diploma de studiu, absolvenții Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi trebuie să completeze un chestionar.

Pe baza formularului, Centrul de Informare Profesională, Orientare în carieră și Plasament (CIPO) le va elibera un aviz, pe care vor trebui să-l prezinte, alături de fotografii și celelalte acte solicitate de Biroul Acte de studii.

Chestionarul este disponibil în varianta online pe:

De asemenea, poate fi completat la sediul CIPO din Complexul studențesc Codrescu.

Adresă CIPO:
Str. Gh. Asachi, nr. 7, cămin C11, etaj I, ap. 28 – 29/ 52 – 53
Tel.             0232/201576      , tel./ fax             0232/201579
E-mail: cipo@uaic.ro

Program: Luni – vineri, 9.00 – 14.30

Pe baza chestionarului completat, absolvenţii vor primi un aviz necesar la ridicarea diplomei, în termen de 48 de ore de la solicitare, prin e-mail, după completarea și trimiterea chestionarului la adresa cipo@uaic.ro sau pe loc la sediul CIPO, după completarea şi predarea chestionarului.

Chestionarul cuprinde întrebări legate de studiile absolvite, încadrarea pe piaţa muncii şi utilitatea cursurilor universitare urmate. Formularul a fost creat pentru a ajuta la realizarea unor baze de date şi studii privind parcursul educațional și profesional al absolvenților de studii de licență și masterat, dar și pentru a ține legătura cu absolvenții în cadrul marii comunități ALUMNI UAIC. Absolvenţii pot primi şi asistență pentru completarea chestionarului, online, trimițând întrebările la adresa de email cipo@uaic.ro sau direct la sediu, de la reprezentanții CIPO.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont