Universitatea ANDREI ŞAGUNA pune la bataie 65 de locuri fara taxa si 800 de locuri cu taxa. Pentru locurile cu taxa se fac inscrieri incepand cu 1 iunie anul curent, fara a sustine concurs de admitere, in limita locurilor anuntate pentru fiecare specializare. Dosarele de concurs se depun in perioada 11-20 iulie. Pentru locurile fara taxa se organizeaza selectie in perioada 25 iulie-15 august. Candidatii care nu au reusit pe locurile fara taxa, vor fi admisi la cerere, pe locurile cu taxa. Universitatea acorda, si in acest an, cate un loc subventionat pentru fiecare minoritate etnoculturala pe baza recomandarii presedintelui asociatiei.

Universitatea ANDREI ŞAGUNA Constanta – Examen de admitere  – fără taxă

ABSOLVENȚII DE LICEU CARE S-AU ÎNSCRIS PENTRU 

  LOCURILE FĂRĂ TAXĂ

 VOR SUSȚINE 

  EXAMENUL DE ADMITERE PE DATA DE

  06 august 2012 ora 16:00

Universitatea ANDREI ŞAGUNA Constanta – Actele necesare inscrierii:

  • Cerere înscriere tip (se procură de la secretariat şi se completează personal de candidat);
  • Diploma sau adeverinţa de bacalaureat (copie xerox);
  • Certificat de naştere (copie xerox);
  • Certificat de căsătorie (în cazul schimbării numelui – copie xerox);
  • Carte de identitate (copie xerox);
  • 2 fotografii tip buletin.
  • Taxa de înscriere (70 lei pentru înscrierea fără concurs de admitere, 150 lei pentru concurs de admitere). Sunt scutiţi de această taxă cei înscrişi on line (până la 15- VII a .c.) şi copiii cadrelor didactice, aflaţi în întreţinerea părinţilor, în temeiul adeverinţei eliberate de şcoala unde este angajat părintele.

Universitatea „Andrei Saguna” are cele mai moderne sali de curs si laboratoare de informatica, multimedia, radio-TV, foto, psihologie aplicata, criminalistica, contabilitate, legislatie etc. Studentii beneficiaza de cazare in caminul propriu.

Inscrierea pana la data de 15 iulie a.c. folosind serviciul de admitere on line ofera sansa rezervarii locului la facultate. Sunt scutiti de plata taxei de admitere candida?ii care se inscriu on-line pana la data de 15 iulie a.c.

Planurile de invatamant sunt adaptate modelelor invatamantului superior european. Programele de invatamant se realizeaza prin Sistemul de credite transferabile care contribuie la o mai buna dozare a eforturilor studentilor in timpul anilor de studiu si raspunde cerintelor actuale ale mobilitatii studentesti, eliminand repetentia.

Studentii angajati beneficiaza de un program de invatamant care le permite accesul facil la cursuri si seminarii, beneficiind de reducere de frecventa. Studentii beneficiaza gratuit de cursuri si tematica pentru examene, la fiecare disciplina, in format electronic. Examinarea studentilor se realizeaza conform normelor europene prin referate, teste grila si on-line. 10% din programul de pregatire este destinat activitatilor practice efectuate sub indrumarea cadrelor didactice universitare, in unitati proprii de cercetare si economice sau in institutii cu care universitatea are protocoale de colaborare, practica putandu-se derula cu sau fara forme de angajare.

Absolventii anului II de studiu la Universitatea ANDREI ŞAGUNA Constanta, indiferent de specializare, primesc in urma sustinerii unui examen on-line permisul european de conducere a computerului. Detinatorul permisului ECDL ii sunt recunoscute cunostintele de utilizare PC in peste 148 de tari din lume.

Universitatea „Andrei Saguna” organizeaza gratuit ore suplimentare de pregatire in laboratoarele si clinicile de specialitate existente la nivelul fiecarei facultati (clinica de contabilitate, clinica juridica, clinica de psihologie aplicata, etc).

Biblioteca Universitatii dispune de conditii deosebite pentru studiu si de fondul necesar de carte, o buna parte a acestuia fiind tiparit in Editura Fundatiei „Andrei Saguna”. La dispozitia studentilor mai stau si urmatoarele centre de documentare: Centrul de informare Europeana, Centrul de informare al Asociatiei Romane de Drept Penal, al Asociatiei Romane de Drept Umanitar si al Asociatiei Nationale a Studentilor in Stiinte Administrative.

Se acorda burse de performanta stiintifica, burse de studii in strainatate. Taxa de scolarizare este cea mai mica din sistemul national de invatamant de stat sau privat si se poate achita in trei sau mai multe transe. Studentii care platesc taxa integral pana la inceputul anului universitar, precum si cei care fac parte din aceeasi familie, beneficiaza de o reducere a taxei de 10% pentru fiecare.

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont