Universitatea Ovidius este cea mai mare universitate europeană la țărmul Mării Negre. Situată în Constanța, orașul cel mai mare din Dobrogea și din întreg Sud-Estul României, universitatea se află într-o regiune în plin avânt economic, ce reprezintă o punte culturală între Occident și Orient, o poartă estică a Uniunii Europene.

Poți să studiezi la oricare din cele 16 facultăți, să te pregătești la una din cele 87 de specializări. Poți să obții burse, să pleci în străinătate, să accesezi granturi, programe și mobilități europene.

Ai profesori buni, laboratoare avansate, amfiteatre moderne. Cămine cu vedere la mare, bibliotecă digitală, o bază sportivă la standarde europene, servicii de consiliere în carieră.

Peste 15.000 de studenți învață deja la „Ovidius”. Aici poți învăța și tu!

 

 

 

 

ADMITERE DOCTORAT 2018

 


 
Da ne like pe Facebook
Daca ti-a placut acest articol nu uita sa te abonezi la feedul RSS!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit. Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2019 - Toate drepturile rezervate.

sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont