Daca sunteti in cautarea unui loc de munca trebuie sa stiti ca angajatorii din Germnaia cauta muncitori in agricultura si personal cu experienţa in sectorul hotelier.

Angajari in Germania - in agricultura si in sectorul hotelier

Oferta în domeniul agricol, se referă la culesul produselor agricole şi la vânzarea produselor agricole, iar cei angajati trebuie să aibă experienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi cunoştinţe de limba germană de baza pentru cei care vor lucra la culesul produselor agricole şi cunoştinţe extinse de limbă germană, pentru cei care vor lucra la vânzarea acestora.

Salariul oferit este de 800 euro  pe luna, după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă.

Pe ce perioada se fac angajarile?

Angajarea se face pentru perioada aprilie-iunie, iar timpul de lucru este de 40-50 ore pe saptamana.

Oferta pentru domeniul hotel- gastronomie este pentru meseriile de bucătar, cameristă, ospatar, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem.Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experienţă în domeniul gastronomic specificat, cu cunoştinţe de limbă germană de bază, pentru personalul auxiliar, şi extinse, pentru personalul de specialitate.

Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe saptamana, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare.

Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut lunar pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 euro brut pe lună, pentru personalul de specialitate.

 

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont