Da, intr-adevar, femeile si barbatii sunt atat de diferiti, incat te gandesti cateodata cum de se suporta unul pe celalalt o viata intreaga. Probabil ca asta si este secretul unei relatii de lunga durata – diferentele. Daca am fi cu totii la fel ne-am plictisi rapid. Completandu-se reciproc, o femeie si un barbat formeaza cuplul perfect. Student pe net a facut o lista cu cateva diferente (ele fiind mult mai multe desigur :))

Barbatii si femeile sunt foarte diferiti

1. Numele.

Dacă Elena, Maria, Bianca şi Mirela se întâlnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunându-şi pe nume. Dacă Ion, Marius, Andrei şi Cosmin ies la o bere, vor dialoga, spunându-şi (afectuos): „Grasule”, „Prostule”, „Cap” sau „Moşule”.

2. Achitarea notei de plată.

Când se primeşte nota de plată, Ion, Marius, Andrei şi Cosmin vor plăti fiecare câte 10 lei, chiar dacă nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea mărunt şi niciunul nu va recunoaşte că ar dori rest… Când femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geantă.

3. Banii.

Un bărbat va plăti 20 de lei pentru ceva ce valorează doar 10 lei, însă îi este necesar. O femeie va plăti 10 lei pentru ceva ce valorează 20 lei şi nu îi este necesar, dar este la reducere.

4. Baia şi lucrurile personale.

Un bărbat are cinci obiecte în baie: o periuţă de dinţi, pasta de ras, aparatul de ras, un săpun şi un prosop luat de la hotel. Numărul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un bărbat nu este capabil să le identifice.

5. Argumente şi discuţii:

Femeia are întotdeauna ultimul cuvânt în orice fel de conflict. Orice ar avea de spus un bărbat după aceea, este doar începutul unei noi discuţii.

6 Pisicile.

Femeile iubesc pisicile. Bărbaţii afirmă că iubesc pisicile, însă le alungă imediat ce femeia nu mai este de faţă.

7. Viitorul.

O femeie îşi face griji cu privire la viitor până când se căsătoreşte. Un bărbat nu îşi face niciodată griji referitoare la viitor până când se căsătoreşte.

8. Succesul.

Un bărbat realizat este acela care produce mai mult decât poate cheltui soţia sa. O femeie realizată este aceea care poate găsi un astfel de bărbat.

9. Mariajul.

O femeie se căsătoreşte cu un bărbat, sperând că acesta se va schimba, însă el nu o va face. Un bărbat se căsătoreşte cu o femeie, sperând ca aceasta să nu se schimbe, însă ea o va face.

10. Natural.

Bărbaţii se trezesc la fel de atrăgători ca atunci când s-au culcat. Femeile, cumva… se deteriorează în timpul nopţii!

11. Familia.

Ah, copiii! O femeie ştie totul despre copiii ei. Ştie la ce oră este programarea la dentist, cunoaşte relaţiile lor sentimentale şi anturajul, mâncarea preferată, temerile as-cunse, speranţele şi visele. Un bărbat are o vagă idee că în aceeaşi casă există nişte omuleţi mici.

12. Concluzia.

Orice bărbat căsătorit ar trebui să îşi uite greşelile. Nu ar avea sens ca doi oameni să îşi amintească mereu acelaşi lucru…

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont