Danubius a demarat o noua campanie de strângere de jucării pentru a aduce bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi sau săraci din judeţul Galaţi.
Universitatea „Danubius”, în parteneriat cu Fundaţia umanitară Theo al cărei obiectiv urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii membrilor comunităţii aflaţi în dificultate, cu risc de marginalizare şi excluziune socială, organizează, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, campania Dăruieşte o jucărie.
Bucuria copiilor care provin din familii sărace sau celor aflaţi în centre de plasament este completată de sensibilizarea şi motivarea copiilor şi adulţilor de a face un gest frumos cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.
Până pe data de 17 decembrie, la Biblioteca Universităţii „Danubius”, sunt aşteptate toate jucăriile în schimbul cărora vom primi fie chicoteli de fericite ale prichindeilor fie cuvântul proaspăt învăţat – mulţumesc! ,al copiilor mai măricei.
Pentru detalii, contactaţi: 0733180311, Şef Birou Relaţii Publice, Ana Alina DUMITRACHE

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont