Casa de Cultură a Studenţilor Craiova (CCS) îi invită pe tinerii pasionați de street dance, în fiecare marţi şi miercuri, la ora 18.00, pe toată durata lunii aprilie, să participe la preselecţiile pentru înfiinţarea unei noi trupe de dans de profil.

Trupa nou-creată va purta numele „Expression Dance“.
Cei interesați trebuie să se prezinte, în prima etapă, la preselecţiile care vor avea loc la Casa Studenţilor. Tinerii care vor face dovada talentului lor vor participa la o serie de sesiuni de pregătire, unde se vor perfecționa sub îndrumarea coregrafului Marius Onofrei.
Membrii noii trupe de street dance a CCS vor avea ocazia să își dezvolte şi perfecţioneze abilităţile artistice prin participarea la numeroase competiţii şi festivaluri de dans modern din toată ţara.
Termenul de „street dance“ a apărut în Statele Unite în anii ’70 şi înglobează diverse stiluri de dans, precum: breakdance, hip hop new style, locking, popping şi electro-dance.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont