Cea mai ieftina masina din lume

Masina de 2.500$ construita de indienii de la Tata Motors!

Numita One-Lakh-Car (masina de 100.000 de rupii) aceasta poate transporta 7 persoane si este la fel de lunga ca un Opel Astra Wagon. Primele 250.000 de astfel de automobile au fost vandute in august 2008.

Cei de la Tata Motors spun ca obiectivul lor principal este sa-i obisnuiasca pe indieni sa prefere calatoria pe patru roti in loc de doua. Nu se stie ce succes va avea automobilul pe piata europeana, dar acesta va fi destinat mai ales locuitorilor din India, Indonezia si unele state africane, scrie Corriere della Sera. Masina constructorului indian ar fi cel mai ieftin automobil de serie din lume.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont