Te simti coplesita din ce in ce mai mult de emotii negative: tristete, anxietate, depresie, furie?

La inceput te intrebi de fiecare data: de ce? De ce ma infurii pe iubitul meu? Foarte repede vor veni raspunsurile: nu ma iubeste suficient, nu ma respecta si asa mai departe. Iti propun sa nu mai cauti astfel de raspunsuri – ele vin, insa de cele mai multe ori sunt superficiale. Inlocuieste „de ce?” cu „ce mi se intampla cand devin colerica/ anxioasa/trista etc.?”.

Si incepi sa te studiezi ca un cercetator care analizeaza un fenomen interesant: mi se accelereaza pulsul, devin mai energica ori mai apatica, imi tremura/mi se racesc mainile etc. Cu un pic de antrenament, vei deveni o mica vanatoare: vei astepta urmatoarea traire negativa pentru a o studia – te specializezi astfel intr-o veche tehnica de control preluata din meditatie si budism.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont