1. Fa o lista cu ce iti place si ce nu iti place la job-ul tau, cu talentele pe care le folosesti si cele care simti ca se irosesc. Daca plusurile nu depasesc minusurile, e momentul sa te reorientezi.

2. Accepta ideea ca schimbarile radicale sint uneori necesare. Nu trebuie sa te temi sa treci de la o profesie la alta – poti avea mai multe cariere si sa ai succes in toate.

3. Nu-ti vei gasi slujba ideala daca nu ti-o definesti. Adesea stim in sinea noastra ce anume ne intereseaza cu adevarat, dar ne alungam visele de marire ca fiind imposibile. Lamureste-te ce vrei.

4. Nu te teme sa fii propria-ti sefa. Cind lucrezi pe cont propriu, tu decizi ce-i mai bine pentru tine.

5. Scapa resemnarea cu care se scufunda cei mai multi dintre colegii tai. Munca nu trebuie sa fie plictisitoare si rutiniera. Iti poti cistiga traiul facind ceea iti place. Depinde doar de tine.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont