Antioxidanti

Sunteti fani antioxidanti naturali? Cunoasteti beneficiile extraordinare ale acestora? Cafeaua verde va ajuta!

Antioxidanţii sunt compuşi naturali ce au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, fiind importanţi pentru menţinerea unui organism sănătos.

Principalii antioxidanţi din cafea sunt polifenolii, care reprezintă o parte importantă din cantitatea de antioxidanţi necesari organismului în cadrul unei alimentaţii echilibrate. Studii clinice citate de NESCAFÉ au demonstrat că antioxidanţii de tip polifenoli sunt absorbiţi rapid de corpul uman şi protejează organismul împotriva distrugerii celulelor.

Cercetările realizate la Centrul de Cercetare Nestlé pe adulţi cu o stare bună de sănătate, au demonstrat că un consum moderat de cafea NESCAFÉ Green Blend poate reduce nivelul stresului oxidativ într-o proporţie de până la 12% – 16%, datorită conţinutului de cafea verde.

„În fiecare zi, organismul nostru trebuie să lupte împotriva radicalilor liberi, precum stresul, poluarea sau alţi factori care distrug celulele organismului, iar antioxidanţii sunt componentele naturale care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate şi reduc ceea ce numim stres oxidativ. Noul produs, NESCAFÉ Green Blend, furnizează o cantitate importantă de antioxidanţi corpului uman in special datorită boabelor de cafea verzi din componenţa sa care îşi păstrează intacte proprietăţile,” declară Elena Casapu, specialist NESCAFÉ în nutriţie.

Sa bem cafea deci!

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont