Cea mai sigura masina din lume: Volvo S60

Conduci un Volvo S60 si vei avea cea mai sigura masina din lume!

Institutul pentru siguranta circulatiei (IIHS) din SUA a desemnat in urma crash testelor cea mai sigura masina din toate timpurile. Autoturismul a avut cele mai bune rezultate la toate tipurile de impact.

Masina castigatoare este Volvo S60, modelul 2012, care a facut fata cu brio testelor de impact frontal, lateral, din spate si rasturnare.

La acordarea titlului de “Cea mai sigura masina” au avut o contributie importanta si sistemele electronice de control al stabilitatii masinii.

Potrivit inginerilor de la IIHS, acesta este un moment de referinta in industria auto in ceea ce priveste siguranta, deoarece, pana in prezent nicio masina testata nu a avut rezultate pozitive la testul de impact lateral.

Sedanul Volvo S60 este rezistent si la acest tip de impact si mai mult decat atat, plafonul este atat de bine ranfosat incat rezista in cazul unei rostogoliri la o greutate de aproape 5 ori mai mare decat a vehiculului.

In momentul de fata standardul de rezistenta a plafonului este de 1,5 ori greutatea masinii.

“The Insurance Institute for Highway Safety” (IIHS) este o organizatie nonprofit americana ce are ca scop reducerea numarului de accidente si victime de pe soselele SUA.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont