Compania britanica Zero Carbon 2020 va fabrica masini electrice in Bulgaria

Investitia initiala se ridica la valoarea de 3,25 milioane euro. In plus, daca masinile vor prinde la public, compania va mai investi aproximativ 10-2 milioane  de euro, potrivit directorului companiei, Jamie Robertson.

Britanicii vor fabrica in Stara Zagora doua modele, unul destinat traficului urban si unul sport, din trimestrul al doilea al acestui an.

Cele doua modele de automobile vor ajunge la 300 de kilometri fara sa aiba nevoie sa fie incarcate. In general, masinile de acest tip, prezente pe piata mondiala, au, in medie, o autonomie de 150 de kilometri.

In plus, compania britanica vrea sa dezvolte si unele modele de masini cu incarcare prin inductie, care nu vor avea nevoie sa fie incarcate la statiile de incarcare, prin cablu, asemenea celor care se gasesc deja pe piata.

Zero Carbon colaboreaza si cu Liberty E Cars, o alta companie britanica, in vederea unei posibile investitii in productia de componente pentru masini electrice, baterii si componente electronice pe piata din Bulgaria.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont