Cluburi pentru studentii din Bucuresti: Deja Vu   (la rusi)

Deja Vu (la ruşi) – Bdul Nicolae Bălcescu, nr. 25 – Clubul Deja-Vu vă oferă o gamă diversificată de cocktailuri clasice şi originale, acompaniate de aperitive proaspete şi gustoase, servite de barmani profesionişti care sunt mereu la dispoziţia clientilor. Dacă visaţi să dansaţi până la epuizare în ritmurile „kazaciocului”, chiar pe tejgheaua barului, să beţi cocktail -uri
costumaţi în uniformă de ofiţer sau în cască înfruntând para focului cu care se prepară unele cocktail -uri ca „Snake Tears”, „Chihuahua”, „BMW”, „Big Brother”, uşile clubului sunt deschide de la ora 20:00 până la ultimul client.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont