Siguranta in circulatie a vehiculului depinde de prudenta pilotului sau. Viteza excesiva este un factor decisiv in numeroase accidente. Respectati limitele de viteza si nu rulati niciodata mai repede decat o autorizeaza conditiile de securitate. Fiti atenti la riscurile de derapaj pe benzile de semnalizare ale soselei. Inainte de fiecare utilizare, procedati la un control general pentru a va asigura ca scuterul d-voastra poate fi utilizat in totala securitate. Regulile de circulatie impun purtarea de casca pentru pilot si pasagerul scuterului. Este de asemenea recomandata purtarea manusilor, a unei protectii pentru ochi si a unei imbracaminti vizibile si stralucitoare pentru a mari siguranta in trafic.
Cum conducem scuterul pe vreme umeda sau rece
Franele scuterului si in general franele nu functioneaza niciodata la fel de bine pe vreme umeda sau rece fata de vremea uscata si calda. De aceea trebuie sa va luati anumite precautii pentru a putea sa va opriti in conditii de siguranta completa. Conduceti scuterul cu viteza mai mica si franati mai devreme decat ar fi necesar pe o sosea uscata.
Noul adept al scuterului trebuie sa se familiarizeze cu vehiculul sau inainte de a se lansa in circulatie. Pilotul unui scuter trebuie sa semnaleze prezenta sa celorlalti participanti in trafic prin :
– Evitarea circularii in zone fara vizibilitate pentru alte vehicule,
– Conducerea prudenta,
– Marirea atentiei in intersectii, intrari in parcari, iesiri si acces pasarele si autostrazi.
Scuterele sunt prevazute pentru o utilizare urbana si pentru rularea numai pe drumuri. Port-bagajele disponibile ca optionale sunt concepute pentru transportul de obiecte usoare, aveti grija ca greutatea sa fie repartizata egal si ca incarcatura sa fie ancorata solid.
– Incarcatura maxima pe port-bagaj este 3 kg
Scuterul dvs. este conceput pentru a raspunde exigentelor legale, nu aduceti nici o modificare, in special la esapament. Utilizati exclusiv carburanti, uleiuri si lubrifianti testati si recomandati de firma FLYINGCOUGAR (www.piesescutere.net).
Temperatura tobei de esapament si a carterului motorului ating mai multe sute de grade in timpul functionarii drept urmare evitati orice atingere care ar duce la arsuri grave. Asteptati intotdeauna sa se mai raceasca inainte de manevrare sau cand stocati vehiculul intr-un spatiu inchis.

In scopul conservarii securitatii si fiabilitatii scuterului dvs., nu modificati si nu utilizati decat piese de scutere autentice pentru intretinere si reparare. Folosirea altor piese de scutere decat cele recomandate in magazinul nostru online piesescutere.net risca sa dauneze bunei functionari a scuterului dvs. Daca scuterul sufera o coliziune, verificati cu atentie componentele principale, de exemplu toate piesele aferente cadrului, suspensiei si directiei. Aceasta inspectie va permite stabilirea conditiilor indispensabile de securitate. Dupa o imobilizare prelungita, se recomanda a se proceda la o verificare generala a scuterului.
Pentru a preveni vatamarile corporale, inainte de a proceda la orice fel de operatiune de intretinere, se va avea mereu in atentie ca motorul sa fie oprit si ca vehiculul sa fie bine asezat pe cric, iar acesta sa fie pe o suprafata plata.
Pentru toate interventiile, verificarile, reglajele, intretinerile sau recomandarile de utilizare, incredintati scuterul unui distribuitor autorizat FlyingCougar. In general clientii aleg un scuter de la FLYINGCOUGAR (www.scutere.net) pentru calitatile sale tehnice, pentru culorile vii ca si pentru atractia finisarii si prezentarii sale. Carenele scuterelor sunt din material plastica, acoperite de vopsele speciale si permite o intretinere usoara a calitatilor de prezentare initiala a scuterelor. Curatirea consta in spalarea partilor murdare cu solutie de apa si sapun sau apa cu detergent usor, clatirea din abundenta cu apa limpede si stergerea cu carpa uscata. In general este contraindicat a se folosi spalarea scuterelor la inalta presiune, folosirea solventilor precum benzina, petrol sau lesii prea alcaline. In caz de necesitate, consultati un distribuitor de scutere FLYINGCOUGAR in cel mai apropiat oras de d-voastra, adresele lor le puteti gasi pe site-ul www.scutere.net la sectiunea distribuitori. El va va sfatui asupra utilizarii de produse de intretinere sau asupra punerii in functiune a pieselor de scutere cojite sau zgariate.
Va asteptam in magazinul nostru online de scutere.net si va dorim “asfalt uscat”!

banner_scutere.jpg (14 KB)

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont