La ce este importanta bârfa? Pai, uite, ca sa omori timpul. Dar timpul este un concept mult prea avansat pentru bârfa. Atunci de ce exista? Totul este din vina societatii… dar ce este societatea?

Ei bine acesta ar putea fi un sir foarte lung de întrebari, dar la care din nefericire nu ar putea sa raspunda decât o mica parte din oameni. Dar am sa scriu despre bârfa din perspectiva mea de Rege al Bârfelor. De fapt eu nu bârfesc deloc dar cei ce bârfesc ii trag in jos si pe cei din jur. Daca esti cuminte este inevitabil sa nu fie o mana rea care sa-ti dea una pe neveu, dupa care sa cazi în rahat pâna la gât, sau… pâna la nas.

Am ajuns în sfârsit sa gândesc si sa pot alege între bine si rau. Dar acum întrebarea este care este raul si care este binele. Din punctul de vedere al religiei Diavolul este rau si Dumnezeu este bine. Sa facem o analiza. Amândoua încep cu D deci sunt usor de confundat. Acum întrebarea este de ce au disparut ceilalti zei. Pai daca acestia au disparut pentru ca Dumnezeu sa existe înseamna ca Dumnezeu-ul este rau. Si aici este un paradox deoarece una dintre porunci este : sa nu omori… si asta a facut. Acum cum sta treaba? Pai uite asta este o forma de bârfa. La un moment dat sigur ati fost atrasi de subiect. Asta este bârfa… stiintifica, cu toate ca într-o stiinta sunt existente date si experimente. Si acum iar începe bârfa. Aceste ar fi un aspect al bârfei.

Altfel de bârfa ar fi atunci când cei din jur nu sunt deacord cu tine si cu ideile tale si încep sa te bârfeasca. Astfel de bârfa iti aduce faima în cartier, la scoala, la serviciu, oriunde. Bineînteles, ca cel care te bârfeste în modul asta, este ceva mai “redus”, lucrurile putându-se rezolva si “pe fata”. Deoarece acesta este sora cu telefonul fara fir: unul zice ceva si restul aud altceva.

Si acum bârfa pe internet, sau bârfa contemporana. Aici este si mai amuzant. Ca bârfesc oameni din orase si chiar tari diferite în acelasi timp.

Asta este bârfa, fratilor. Orice ai face tot bârfa se numeste. Pai atunci cum de exista un asemenea cuvânt? Pai sa va spun bârfa este de sine statatoare. Ca sa existe bine trebuie sa existe si rau si invers. Ca sa existe bârfa trebuie doar sa existe oameni. Deci oamenii fac bârfa, Dumnezeu a facut oamenii. In concluzie si cu asta închei, prin tranzitivitate DUMNEZEU A FACUT BARFA si ce este dat de la Dumnezeu luam ca atare.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont