Cum creezi un document PDF folosind Office (Word, Excel, PowerPoint)

PDF este un format de fisier care pastreaza intacte macheta si aspectul documentului, astfel incat acesta arata exact cum a fost realizat si poate fi tiparit corect indiferent de imprimanta avuta la dispozitie.

Suita Office 2010 vine cu o optiune extrem de simpla pentru a crea un document PDF fara a apela la programe suplimentare.

Deschideti un document office (Word, Excel, PowerPoint), mergeti in meniul File si alegeti Save As (sau mai simplu, apasati tasta F12).

Din caseta deschisa, in partea de jos, la optiunea Save as type, alegeti din lista PDF. Odata apasat butonul Save, documentul este creat si deschis pentru vizualizare.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont