Cum sa golesti memoria cache la browser? (Firefox, Internet Explorer, Opera)

Cand vizitati un site, cu ajutorul browserului computerul stocheaza informatii despre acesta, astfel incat sa nu fie necesar sa incarce toate detaliile la o vizita ulterioara.

Cateodata informaţiile retinute in computerul dumneavoastra nu mai sunt compatibile cu cele ale siteului vizitat si este necesara o curatire a cache-ului. Un exemplu ar fi chiar o schimbare a imaginilor din designul siteului, atat ca denumire, cat si ca dimensiune, precum si alte detalii.

Utilizand instructiunile de mai jos puteti sterge  acest cache, asigurandu-va ca aveţi cele mai recente informaţii despre toate site-urile pe care le vizitaţi.

Apasati butonul Start

apoi alegeti comanda Run din meniu.

daca nu vedeti comanda Run, apasati tasta Windows (dispusa intre tastele CTRL si Alt in partea din stanga jos a tastaturii) si va fi lansata fereastra de executare a comenzilor.

in aceasta fereastra scrieti: ipconfig /flushdns

apasati butonul OK sau tasta ENTER.

Din acest moment la prima accesare ale siteurilor pe care le frecventati aveti cele mai noi informatii despre acestea.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont