Scoala de vara FORCE 2011

Ca student, poate iti amintesti cu nostalgie de liceu, cu tezele care acum par floare la ureche pe langa sesiunile de examene. Activitatile din acea perioada, atat cele scolare, cat si cele extracurriculare, te-au format, chiar daca oportunitatile de implicare extrascolara pentru liceeni erau mai putine decat acum.

Noi suntem siguri ca printre cunostiintele, fratii si prietenii tai se numara si foarte multi liceeni. Pentru ei am pregatit un proiect special de educatie alternativa: Scoala de Vara FORCE.

Timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educatie non-formala de calitate, intr-un mediu interactiv, antrenant, presarat cu activitati sportive, excursii si jocuri de team-building, menite sa dezvolte spiritul creativ, ideea de echipa si metodologiile educationale complementare. Trainingurile FORCE vor fi sustinute de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Printre temele abordate se numara: consiliere personala si profesionala, orientarea in cariera, vorbirea in public, branding personal, managementul proiectelor si al timpului, tehnici de vanzari si multe altele. Pe langa acestea, organizatorii au pregatit nenumarate surprize ce vor aduce energie, entuziasm si zambetul pe buze tuturor participantilor.

Pentru ca ai trecut prin liceu si sti deja cat de importante sunt activitatile de acest tip in timpul adolescentei, te rugam sa ne ajuti sa anuntam cat mai multi liceeni despre oportunitatea de a aplica la Scoala de Vara FORCE.

Spune-le tuturor liceenilor pe care ii cunosti sa aplice la Scoala de Vara FORCE pana pe 1 Iulie 2011 pe site-ul oficial al programului: www.force.ro .

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont