Un student american a înjunghiat 14 persoane, dintre care două în stare gravă, în campusul unei universităţi din statul american Texas, înainte de a fi arestat, a anunţat marţi poliţia locală, relatează AFP.

Autorităţile au fost informate că „un bărbat de rasă albă a înjunghiat mai multe persoane”, cu puţin după ora 11.00 (16.00 GMT), în campusul Cyfair al universităţii Lone Star, din apropierea oraşului Houston, a anunţat şeriful Adrian Garcia în cursul unei conferinţe de presă.

„Am arestat un bărbat de rasă albă, în vârstă de aproximativ 21 de ani, şi care este student al universităţii. Nu ştim cu exactitate ce fel de armă a folosit, nu ştim dacă este un cuţit sau alt instrument”, a mai spus el.

Poliţia anunţase anterior că suspectul a fost culcat la pământ de către un student înainte de a fi arestat.

Patru răniţi au fost transportaţi cu elicopterul la spital, a informat un purtător de cuvânt al poliţiei fără să poată preciza ce tip de armă a fost utilizată.

Universitatea, care a fost închisă, a anunţat pe site-ul său că agresiunea a avut loc „în apropierea Departamentului de ştiinţe medicale” şi că „informaţiile se adună fără încetare de la locul incidentului”.

Tags:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Un portal studentesc actualizat! Impartaseste cu studentii tai pe net o multime de poze, filme, informatii, cursuri si experiente inedite. Distreaza-te pe net cu toti colegii de campus sau camin. Creaza un cont si conecteaza-te in noua retea sociala. Gandit pentru studentii din Romania acest website va ofera resurse deosebite in materie de continut precum si optiuni variate in materie de socializare. Incepeti chiar acum, faceti un cont gratuit.

Politica de confidentialitate | Termeni si conditii | Student pe net © 2023 - Toate drepturile rezervate.
sau

Conectați-vă cu datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Creează cont